Куди поїхати на 8 березня? Екскурсії на 8 березня

# Новини
26 квітня 2024
1224

Свято 8 Березня - це час, коли кожна жінка заслуговує особливої уваги та дбайливого ставлення. І що може бути краще, ніж захоплююча подорож, щоб відсвяткувати цей особливий день? Давайте розглянемо кілька варіантів для вашого незабутнього відпочинку.

Тур до Карпат. 

Вам подобаються живописні пейзажі? Наші тури пропонують неповторну можливість зануритися в атмосферу цього унікального регіону. Відвідайте карпатські колоритні села, проїдьте на джипах по гірських стежках, відвідайте дивовижні музеї та освоїтьте мистецтво гуцульських танців або приготування каші банош. Усе це чекає на вас у захоплюючій подорожі по Карпатах.

Фото поездка в Карпаты Фото тур в Карпаты на 8 марта

Тур до Закарпаття.

Запрошуємо в Закарпаття – край термальних джерел та замків!Під час нашої подорожі ви відпочинете в термальних водах, що зберегли свою природну силу та властивості протягом віків. Також на вас чекає захоплююча екскурсія по замкам, які сповнені таємниць та багатою історією, де кожен камінь переповідає свою легенду. Відвідайте мальовниче озеро Синевир, що зі своєю природною красою зачаровує кожного відвідувача, та водоспад Шипіт, що шумить своїми потужними струмками. Один із найзахоплюючіших моментів екскурсії - підкорення гори Гемба на джипах, де ви зможете побачити найкращі краєвиди Закарпаття та відчути драйв і екстрим.

Фото поездка в ЗакарпатьеФото тур в Закарпатье в марте

Тур в Буковель

Ідеальний варіант для відпочинку - Буковель. Тут ви знайдете все, що потрібно для ідеального відпочинку: розвинута інфраструктура, мальовнича природа, безліч активностей на будь-який смак і круглорічний комфорт. Покатайтеся на лижах, освоїть квадроцикли та снігоходи, або випробуйте адреналін, прокатавшись на велосипеді по підвісному тросу над озером. У Буковелі кожен знайде щось особливе для себе.  

Картинка тур в БуковельФото поездка в Буковель в марте

Тур вихідного дня до Кам'янця-Подольского

Ласкаво запрошуємо в захоплюючу екскурсію до Кам'янець-Подільського! Під час нашої подорожі ви зможете відвідати два з семи чудес України: Кам'янець-Подільську та Хотинську фортеці.Поринувши у атмосферу середньовіччя, ви відчуєте часи лицарів, де кожна стіна фортеці ховає свою власну історію, а кожна вежа приховує таємниці минулого. В ході Вашої подорожі Ви також відвідаєте Чернівці - місто, відоме своєю величною архітектурою та культурним спадком. Чернівці часто порівнюють з українським Парижем, і ви переконаєтеся в цьому, вивчаючи його вулички, площі та атмосферу.

Картинка тур в ХотинКартинка поездка в Черновцы

Тур на Драгобрат

Для шанувальників гірського повітря та самотності ми пропонуємо відпочинок на Драгобраті. Вирушайте на снігоходах, сніжних турах та пішохідних прогулянках, а для повного розслаблення - відвідайте чани та сауни в затишних хижах гірських вершин.

Тур в Румынию

Це можливість зануритися в світ замків і легенд. Відвідайте знамениті замки Пелеш і Бран, прогуляйтеся вуличками старовинного міста Брашова і вируште на дивовижну екскурсію до Соляної шахти Саліна Турда. Ця країна манить своїми містичними історіями, які оживають перед вашими очима. Відчуйте себе героями середньовічних легенд, проникнувши атмосферу великих історичних подій.

Картинка тур в Румынию на 8 мартаКартинка Поездка в Румынию