ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Цією Політикою конфіденційності адміністрація (Товариство з обмеженою відповідальністю “Відпочинок на всі сто”, Код ЄДР 40567391) веб-сайту www.otdihnavse100.com.ua (далі - “Веб-сайт”) повідомляє про умови обігу інформації з обмеженим доступом та персональних даних користувачів Веб-сайту.

Просимо вас уважно ознайомитись з цією Політикою конфіденційності, адже фактичне користування Веб-сайтом передбачає згоду з її умовами.

Як користувач Веб-сайту, ви надаєте адміністрації Веб-сайту право отримувати, зберігати і обробляти ваші персональні дані. 

Згода на зберігання та обробку персональних даних має необмежений термін дії.

ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ МИ ЗБИРАЄМО

У нашому розпорядженні можуть опинитися такі дані про Вас:

  • інформація, яку Ви надаєте під час замовлення послуги: прізвище, ім’я, по-батькові, адреса електронної пошти, номер телефону, інформація про склад учасників туристичної, екскурсійної групи тощо;

  • дані, що автоматично генеруються внаслідок користування Вами Веб-сайтом: дата і час відвідування веб-сайту, дані про використання веб-сайтом, про переглянуті сторінки, переходи за посиланнями, пошукові запити, файли cookies тощо;

  • дані про технології, що ви використовуєте для доступу до Веб-сайту: про інтернет-провайдера, IP-адресу, характеристики та налаштування електронних пристроїв і програмного забезпечення, що використовуються для доступу до нашого веб-сайту).

  • Дані, які збирає сервіс Google Analytics,  Facebook Business Manager (Pixel), дані, які необхідні для функціонування сервісів таргетування реклами.

МЕТА ВИКОРИСТАННЯ ДАНИХ

Ми використовуємо дані з такою метою:

  • Для ідентифікації користувача.

  • Для відправки електронної кореспонденції (повідомлення про новини, акції або спеціальні пропозиції). Ви завжди можете відмовитися від розсилки, перейшовши за спеціальним посиланням у електронному листі.

  • Для зберігання інформації у CRM-системі (базі даних клієнтів) для внутрішньої обробки адміністрацією Веб-сайту.

Адміністрація Веб-сайту має право залучати інші компанії чи приватних осіб для надання послуг та організації рекламних кампаній. Ці компанії також можуть отримати доступ до частини вашої персональної інформації, лише в тій частині, в якій це необхідно для надання послуг, при цьому, вони не мають права використовувати її для будь-яких інших цілей.

Адміністрація Веб-сайту не продає, не передає і не повідомляє персональну інформацію щодо Туристів чи Екскурсантів третім особам, крім випадків, прямо передбачених цим документом.

Адміністрація Веб-сайту здійснює всі достатні заходи для запобігання несанкціонованого доступу до персональної інформації і даних, отриманих в процесі користування Веб-сайтом. Захист персональної інформації забезпечується неможливістю витоку, знищення та блокування інформації, порушення цілісності та режиму доступу до інформації.

Розкриття персональних даних без Вашої згоди або уповноваженої Вами особи допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не обмежуючись за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право подавати заявки та отримувати такі дані та суду. 

ЗМІНИ В ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми зберігаємо за собою право переглядати цю Політику або будь-які її елементи у відповідний момент часу. Просимо періодично слідкувати за відповідним змінами.

ІНШІ УМОВИ

У разі, якщо будь-яке положення даної Політики включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, то інші положення, які не суперечать закону, залишаються в силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Пам'ятайте, що Ви маєте права передбачені Законом України «Про захист персональних даних», зокрема:

  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних; 

  • на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;

  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

ЯК З НАМИ ЗВ'ЯЗАТИСЯ

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання або скарги стосовно нашого дотримання цієї Політики, або якщо Ви бажаєте надати будь-які рекомендації або коментарі для поліпшення якості нашої Політики, надішліть нам електронного листа на адресу 7632225@gmail.com.

Товариство з обмеженою відповідальністю “Відпочинок на всі сто”, Код ЄДР 40567391, Адреса: 61058, місто Харків, вул. Сумська, буд. 39, офіс 213.